Dropship…

dropship

Hari ini aku diperkenalkan dengan perkataan ‘dropship‘… Apa benda la binatang ni…? Aku dapat info ni daripada member aku, yang member dia ada buat ‘dropship‘ ni. Dan aku difahamkan member kepada member aku tu dapat jana income dalam 2k sebulan. Hmm…agak lumayan juga, yelah member ni pun buat part time je, tak ke lumayan tu.

Kalau bab-bab bisnes ni aku memang minat. Hmm… Sekarang ni tengah cari-cari info berkenaan dropship ni… Kalau ada further info pasal dropship ni, nanti aku ceritakan, okay! See u soon!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s