PETRONAS gas delivery…

Gas habis!!!! Aiyyo… Kesian kat makhluk seekor ni, ingat nak masak untuk dia, gas habis pula. Periuk dah atas dapur, sempat nyalakan api, dan api tu hanya dapat cairkan ais je (beku sebab baru kuarkan dari freezer). Cian kat dia terpaksa makan biskut je…huhu…

Nasib baik ada biskut, ada la juga makanan si makhluk ni.

Tengahari tadi sempat order gas PETRONAS. Order pukul 2pm, dan minta orang tu hantar pukul 5pm, dalam pukul 5.20pm orang tu sampai.

Gas petronas delivery

Korang tahu tak kewujudan kemudahan gas delivery dari Petronas ni? Petronas menawarkan servis FREE delivery selain itu antara kelebihannya:

  • Dapat Point kad Mesra Petronas
  • Orang yang datang tu tolong pasang dan buat safety check.

Antara barang yang boleh diorder menggunakan servis Petronas Gas Delivery ni adalah:

Tong gas kosong (habis gas) tukar dengan tong gas yang berisi gas

  1. LPG 12 kg cylinder
  2. LPG 14 kg cylinder

Bagi yang tak ada tong gas, kena tambah duit yang dikira sebagai deposit tong

  1. LPG 12 kg cylinder with Cylinder Deposit
  2. LPG 14 kg cylinder with Cylinder Deposit

Untuk maklumat lanjut bolehlah layari laman web rasmi Gas Petronas Delivery untuk mengetahui harga semasa.

Okay, selamat mengorder!!!

Advertisements

5 thoughts on “PETRONAS gas delivery…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s