Siapa Nak Jadi Tokeh Kedai Farmasi?

Saya nak!!!

Siapa yang taknak kann?? 99% kos dibiayai oleh sebuah syarikat gergasi… Kedai Farmasi yang complete dengan barangan bernilai hampir RM 1 juta..

Mari kita follow step2 yang perlu diambil.. :-

  1. Sign up as eCOSWAY members (BO) = RM 100 (nak form? boleh emel sayahawahussin22@gmail.com atau boleh direct call/sms saya 0162151090 (Hawa).
  2. Purchase 1000eV yang bernilai lebih kurang RM 5,000 (bergantung kepada pilihan produk anda.. janji total cukup 1000eV).-once dah setel step yang ni..nama kita akan masuk dalam waiting list untuk diinterview (anggaran dalam 60hari)
  3. Training..training..training.. menimba ilmu..penuhkan ilmu di dada seberapa banyak yang boleh. especially untuk membina rangkaian (networking) dan juga persediaan untuk menghadapi interview. (yang ni special untuk group saya je tau.. group lain, tak sure diorang ada tak..)
  4. Panggilan untuk interview (beberapa tips daripada mentor saya – Miss Dym (owner pharmacy ecosway di Cosway Farmasi Alam Avenue)
  5. Cadangan lokasi kedai, renovation dan mula beroperasi..

Five easy step..diformulasikan untuk anda yang betul2 berminat dan ingin menggapai impian “Only Sky’s the limit” jangan lupa hubungi saya,

Hawa 0162151090 (SMS/whatsapps)

Advertisements

2 thoughts on “Siapa Nak Jadi Tokeh Kedai Farmasi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s