Pengenalan Simkad Tone Excel

connectohandphoneeditAssalamualaikum dan salam 1Malaysia!!!

Simkad Jutawan Tone Excel, Apakah Itu?

“Selama awak gunakan talian Celcom, Maxis, Digi, Umobile yang dah bertahun-tahun tu, ada tak telco yang awak gunakan tu bayar duit kat awak, masukkan duit dalam bank awak?” Ha….? Inilah ayat perangkap yang membuatkan saya terjebak ke dalam bisnes sen-sen ini. (Biar sen-sen, lebih baik ada daripada tak ada langsung!).”

Izinkan saya bertanya sebelum saya memulakan penceritaan,,, Sila fikir dan jawab sendiri, tiada talian hayat!

Berapa henggit belanja untuk top up atau bil handphone?

RM10 / RM30 / RM50 / RM100 / RM200 / RM300.

Agak-agak sampai bila nak guna handphone?

Sampai bila-bila / Sampai hari ini / Sampai semalam / Sampai tahun depan / Sampai pencen

Adakah simkad yang tengah guna ni, bagi duit, masuk ke dalam akaun bank ataupun keluar duit bayar bil / top up aje?

Okay, saya tolong jawab, confirm MEMbazir a.k.a perhabis duit je,,,kan!

Itu aje soalan saya, terima kasih kerana jawab dengan jujur dalam hati sendiri,,,

Maka, tak teringin ke nak tukar cara guna handphone, sebelum ni asyik perhabis duit je,,,

Dah berapa ribu ringgit dah kita spend duit untuk bil atau top up,,, dan benda alah tu menjadi BELANJA HANGUS kita,,,hangus la sebab kita tak balik apa-apa dalam bentuk fulus a.k.a Ringgit Malaysia.

Inilah masanya!!! Ini kalilah!!! Kita UBAH!!!!

GUNA HANDPHONE —> DUIT MASUK —> PENGGUNA SIMKAD @ USAHAWAN TONE EXCEL

Ini BUKAN bisnes M.L.M (Multi Level Marketing), BUKAN bisnes top up, ini bisnes SIMKAD, buat kerja sekali, dapat komisyen berkali-kali, selagi orang tu top up dan diorang tak top up dengan kita, diorang top up di tempat-tempat biasa jual top up,,,

==============================

FAKTA

Populasi penduduk Malaysia lebih kurang 29 juta

Pengguna handphone berdaftar lebih kurang 41 juta (lebih banyak dari jumlah penduduk Malaysia, apakah maksudnya?)

Maksudnya ramai orang menggunakan handphone lebih dari 1 nombor, maka potensi pasaran kita sangat BESAR.

Pada bulan Mac 2015, bilangan pengguna Tone Excel hanya 800 ribo orang aje, maksudnya, market adalah sangat-sangat baru atau FRESH.

=============================

MAKLUMAT SYARIKAT

Program bisnes simkad ini dibawakan oleh Tone Excel dan dikuasakan oleh Tune Talk. Tune Talk dimiliki oleh Tune Group di bawahnya ada Air Asia, Tune Insurans, Tune Hotel, Tune Money dan Tune Talk. So, dari segi syarikat, jangan risau, backup sangat KUKUH.

Tune Talk ni guna coverage Celcom, sebab Celcom ada share 38% di Tune Talk, di mana ada Celcom di situ ada Tune Talk.

=============================

BAGAIMANA NAK MENYERTAI PROGRAM NI?

Mudah dan murah sahaja, modal / pendaftaran RM90 sekali seumur hidup.

IMG_5407

============================

BAGAIMANA NAK MENJADI PENGGUNA SIMKAD TONE EXCEL? FLOW DIA MACAMANA?============================

1) Dapatkan simkad tone excel dan daftar / modal RM90 seumur hidup. Boleh dapatkan simkad daripada HQ, Agen Penjual Simkad atau saya sendiri. Yang jauh dari radar saya, saya boleh pos simkad, FREE poslaju okay!

2) Boleh kekalkan nombor lama, prepaid atau postpaid. Tak mo kekalkan nombor, boleh guna nombor baru, nombor random, tak leh pilih okeh! Pening kepala nak pilih-pilih nombor ni.

3) Daftar simkad tu guna SMS aje. Engkorang boleh buat sendiri, semudah ABC, mudah dan senang.

4) Dalam simkad dah ada RM30 kredit, boleh terus buat call, SMS dan langgan internet, jadi modal sebenarnya ialah rm60 sahaja,,,

Heyyyy kawan,,, awak tahu tak Azizi Ali (pakar motivasi kewangan dan hartanah) pun boleh yakin dengan program ni, sebab ianya terlalu AWESOME! Malas nak taip lebih-lebih! Rujuk sini.

Bagaimana Nak Dapatkan Simkad Tune Talk Tone Excel

Cara Nak Daftar Pengguna Simkad Tune Talk Tone Excel

KELEBIHAN MENJADI PENGGUNA SIMKAD TONE EXCEL (SIMKAD LAIN TAK BOLEH BAGI OKEH!) ===================================================

1) Insurans kemalangan RM100ribu, maintain aje top up RM50 sebulan dah layak dapat FREE insuran ni. Top up RM50 tu bukannya kita bayar kosong yer, kredit tu kita boleh guna untuk buat call, SMS dan internet. Saya boleh bagi jaminan, orang zaman sekarang ni, penggunaan untuk handphone dan internet aje, majoriti lebih dari RM50, bukan semua yer,,, I said MOJORITY,,, Telco yang awak guna sekarang ni, ada bagi insurans ker???

Apa la yang sayang sangat dekat telco yang awak sedang gunakan tu? Sayang dekat telco yang sedut duit? Agak pelik!

2) Free kredit, top up RM30 free RM10, top up RM50 free RM20. Immediately ataupun serta merta, reload aje, terus dapat free kredit tu, tak payah tunggu hujung bulan baru dapat free kredit.

3) Setiap kali top up, kita dapat BIG point atau mata ganjaran. Contoh kalau biasa top up RM50 akan dapat 120 BIG point dan point ni tak ada expiry date, faham tak? Maknanya kita boleh kumpul sampai bertahun-tahun, kalau point tu dah cukup, bolehlah tebus tiket Air Asia, tiket wayang MBO, jam tangan ataupun smartphone. Telco awak sekarang ni ada bagi tiket flight free tak? Tiket bas ke? Tiket komuter ke? Ado ko?

4) Kalau awak hebat menaja, sangaaat hebat, tak mustahil komisyen top up awak akan mencecah RM1300. Awak nampak tak angka RM1300 tu? TAK MUSTAHIL, kalau nak bercakap pasal income orang-orang yang dah berjaya dalam Tone Excel ni, bunyinya memang macam merepek, kerepek ataupun tak masuk akal. Tapi itulah kenyataannya, kalau awak tak percaya cer Google nama ini, Carlos Slim Helu. Just nak bagi contoh orang yang buat bisnes sen-sen tetapi, income dia huh! Awak check la sendiri, mengalahkan siapa? Awak check dia buat bisnes apa? Ranking dia? Kawasan bisnes dia?

Okay sebenarnya pointnya di sini, apabila komisyen awak mencecah RM1300, awak diberi tiket menunaikan umrah PERCUMA. Kalau tak bersedia lagi nak pergi umrah, okay, bak sini tiket tu! Saya nak!!! Haha,,, memain je okay,… Kalau tak bersedia lagi, boleh claim RM4000 dekat HQ sebagai pengganti tiket umrah,,,

Selain daripada umrah, ado lagi, free tiket melancong. Kan dah kata tadi, kalau awak sangaaat hebat menaja, komisyen dah berkepuk-kepuk. Kita tak payah minta, syarikat yang nak bagi. Ambil aje la!!!!

5) Layak join cabutan bertuah. Weekly, monthly or yearly,,, mana satu awak nak pilih? Terpulang,,, cukup syarat, ha, tunggu aje la nama awak tu terpampang dekat website http://www.toneexcel.com.

6) Boleh buat duit la!!!!!!!

Kalau membaca aje, susah nak paham, awak tengok video ni untuk lebih paham macamana boleh buat duit…

Kisah bagaimana terjebak dengan bisnes simkad

Bagaimana Nak Dapatkan Simkad Tune Talk Tone Excel

Cara Nak Daftar Pengguna Simkad Tune Talk Tone Excel

Hawa Hussin

016-2151090

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s