Cara Dapatkan Simkad Tune Talk Tone Excel

11edit
Sila pilih yang mana mudah

Cara 1

Datang ke Pejabat Utama ToneExcel di Sri Petaling atau mana-mana Branch, Service Centre dan Junior Centre.

Pastikan semasa anda membeli simkad tersebut anda menyebut siapakan upline anda dan member id mereka.

Ibu Pejabat Tone Excel,

B-2-8 & B-3-8, Jalan 3/149/E, Taman Sri Indah,

Bangunan Endah Promenade, Bandar Baru Sri Petaling,

57000 Sri Petaling, KL

Tel:010 – 5000 969 atau 010 – 5333 969

Cara 2 (Recommended)

Anda boleh membeli simkad tersebut daripada Agen Penjual Simkad (APS) ToneExcel yang tinggal berhampiran dengan rumah anda. Untuk mendapatkan senarai APS ditempat anda, apa yang perlu anda lakukan hanyalah SMS;

APS Lokasi ke 014-705 7769
Contohnya jika anda tinggal di Kuantan, Pahang.
Lakukan sms seperti ini:
APS Kuantan
dan hantar ke 014-705 7769.

Selepas itu anda akan mendapat SMS seperti ini:

Agen Penjual Simkad ToneExcel di Kuantan:

Aida 0123481090, Afiza 0136409741, Hawa 0162151090, Thaqifah 0182135759

Bila dah dapat SMS ni, boleh contact mana-mana nombor tersebut. Contact mereka dan tanyakan ada stok simkad tak?, dan bagitahu yang kita HANYA nak beli simkad.

Lepas tu buatlah apointment kat mana-mana yang mudah bagi kita ataupun minta Agen tu datang ke tempat kita (depends pada agen tu la kalau dia sudi hantar)

Cara 3

Beli melalui saya sendiri. Kalau anda berada di Cheras dan kawasan-kawasan yang bersewaktu dengannya, bolehlah beli by hand je tapi kalau anda jauh daripada radar saya, saya boleh poslajukan.

Harga sekeping standard, FREE POSLAJU, FREE tools Table Talk, FREE buku Mazelan Abas, FREE Flyers, FREE coaching, FREE website seperti ini —> http://toneexcel.biz/index.php?id=490071, FREE kredit airtime.

Hubungi saya 016.215.1090 (Call / SMS / Whatsapps / Wechat / Telegram)

Selepas dah dapat simkad, boleh proceed dengan pendaftaran semudah ABC

—> Cara Nak Daftar Pengguna Simkad Tune Talk Tone Excel

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s