Tebus Tiket Wayang FREE Tune Talk Tone Excel

11038120_1590342834510590_8366001818199503227_n

Siapa kaki wayang boleh tebus tiket wayang free,,


Tanya : Macamana nak dapat tiket free?
Jawab: Gunakan simkad Tune Talk Tone Excel, kumpul point setiap kali top up dan tebus tiket, easy as 1,2,3,,,

Tengok image di bawah, contoh bila penggunaan top up sebulan RM50, kita akan dapat 70 BIG point. BIG point ni tak ada expiry date. Boleh kumpul ikut suka hati kita. Kalau point dah banyak kita dah boleh tebus tiket wayang, tiket flight Air Asia dan macam-macam lagi.

Top up point

Sumber: http://www.tunetalk.com/my/topup/topuphow

Sebelum ini guna handphone bayar bil dan duit top up, tak dapat apa-apa, lebih baik kita tukar yang dapat sesuatu. Lagipun memang kita akan bayar bil atau top up sebab kita nak simkad kita tu aktif. Kalau tak aktif macamana kita nak buat call ataupun orang lain nak call kita pun tak boleh.

Jom tukar simkad!

Jom jadi pengguna bijak!

Bagaimana nak dapatkan simkad Tune Talk Tone Excel?

Bagaimana nak daftar sebagai pengguna Tune Talk Tone Excel?

Advertisements

One thought on “Tebus Tiket Wayang FREE Tune Talk Tone Excel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s