Review : Teknik Jualan Instagram

instaAssalamualaikum w.b.t

Berniaga di instagram sudah semakin menjadi fenomena. Ramai yang mula berjinak-jinak berniaga dengan memuat naik gambar produk mereka di instagram dan mula follow orang lain untuk mendapat follower.

Menghasilkan jualan di insta sedikit berbeza dengan platform jualan lain. Instagram hanya menggunakan gambar dan video yang dirakam. Tulisan teks adalah pada caption dan pada gambar yang dimuat naik.

Kreativiti amat perlu bagi memastikan gambar yang dimuat naik cantik, menarik dan profesional.

Teks pada caption dan fungsi hashtags adalah antara teknik memastikan followers terkesan dan ingin membeli produk.

Semua teknik ini boleh dipelajari sendiri atau pilihan terbaik dan menjimatkan masa adalah melalui pengalaman orang lain.

Jika anda serius untuk memiliki follower yang ramai dan mendapat jualan yang laju daripada instagram, maka anda perlu belajar dari pakar iaitu mereka yang sudah mempunyai pengalaman berniaga di Instagram.

Justeru, Panduan Teknik Jualan Instagram adalah produk terbaik dan HOT di pasaran. Produk ini adalah hasil pengalaman pengasas produk melatih lebih 2000 orang ramai peserta untuk menghasilkan jualan luar biasa di Instagram.

Ia bukan teori, tapi panduan praktikal dalam bentuk DVD yang dapat anda tonton dan ulang tonton serta praktik sehingga berjaya dan dibimbing oleh beliau sekiranya mempunyai pertanyaan dan perlukan support.

Kesemua 18 modul yang akan dipelajari :

Modul #1
Asas Bisnes Di Instagram

Ramai orang gagal buat jualan dalam Instagram sebab mereka terlepas pandang asas ni. Umpama nak buat rumah, kalau tiang tak kukuh, bila-bila masa boleh roboh. Sama juga dalam perniagaan dan Instagram. Kalau anda faham konsep asas ni, mudah untuk anda lakukan jualan di Instagram!

Walaupun ini part remeh, tapi disebabkan ramai terlepas pandang.. lepas tu mula lah kata susah nak berniaga dalam Instagram..

Modul #2
Bina Profile Bisnes Di Instagram

Dalam modul ini, saya akan dedahkan teknik membina akaun dalam Instagram khas untuk perniagaan. Yang mana akaun anda akan nampak lebih profesional dan mudah untuk membina keyakinan dan kepercayaan pelanggan dan bakal follower anda kelak, seterusnya menarik minat orang luar untuk follow anda seterusnya jadi pelanggan anda

Akaun peribadi berbeza dengan akaun bisnes.. Sila asingkan..

Modul #3
Followers 

Fahami konsep follower dalam Instagram yang mana Follower ini adalah bakal pelanggan anda dan bagaimana anda nak memanipulasi followers anda bagi menigkatkan kepercayaan pelanggan. Dan ketahui followers bagaimana yang anda benar-benar perlukan.

Sebab ramai terlepas pandang benda ni..Konon nak follower ramai je..

Modul #4 hingga #9
Teknik Naikkan Follower 

Terdapat 9 teknik yang bakal didedahkan dalam misi anda mendapatkan followers terutama TARGETED FOLLOWERS dan 9 teknik ini adalah yang TERBUKTI bantu untuk tingkatkan jumlah followers dari hari demi hari..

Bagaimana dengna impak targeted follower ini memberikan kesan berganda pada bisnes anda.

Ada pelajar sebelum ini guna 1 teknik sahaja dah dapat 3k targeted follower dalam masa 1 bulan. TARGETED ye.. bukan yg ntah siapa siapa..

Modul #10
Strategi Unfollowing

Antara masalah yang dihadapi oleh segelintir pada peniaga adalah berlakunya following terlalu ramai. Jadi dalam video ini saya akan dedahkan anda teknik lakukan unfollowing secara lebih teratur dan seterusnya bakal memberi kesan besar pada akaun anda kelak. Akaun yang bagus adalah jumlah following sedikit berbanding followers. We are the leader in the market, not follower.. yeahh!!

Modul #11
Strategi Posting

Untuk menjual di Instagram ianya tidak boleh lari dari GAMBAR dan PENULISAN. Gambar dan penulisan merupakan elemen yang sangat penting untuk mempengaruhi prospek untuk membeli. Ramai yang tidak menguasai sepenuhnya bahagian ini. Saya akan berikan teknik dan konsep penulisan iklan yang benar-benar efektif dan mampu menghasilkan jualan.Dan juga idea-idea bagaimana untuk anda hasilkan POST YANG MENARIK DAN MEMUKAU

Modul #12
Strategi #tags

Dalam modul ini pula saya akan tunjukkan anda bagaimana kepentingan #tags dalam membantu perniagaan anda, dan bagaimana anda boleh lakukan “folder” dalam akaun Instagram anda, seterusnya kegunaan-kegunaan #tags yang lain terutama untuk MENDOMINASI ENJIN CARIAN atau SEO dalam Instagram. Terdapat lebih dari 6 kegunaan #tags yang biasa orang terlepas pandang.

Modul #13
Database

Rasanya tak cukup lengkap jika saya tidak dedahkan pada anda betapa pentingnya untuk anda menyimpan database dan bagaimana untuk anda kumpul database melalui Instagram. Followers sahaja tak cukup sebab bila-bila masa sahaja ianya boleh hilang, tapi dengan ada database, bisnes anda mampu bertahan JAUH LEBIH LAMA!

Modul #14
Follow Automatik

Pernah dengar ROBOT IG? IG anda bekerja sendiri walaupun pada waktu tidur? Dalam modul ini pula saya akan tunjukkan anda bagaimana anda boleh lakukan following dan unfollowing serta likes gambar orang lain secara automatik walaupun anda tak log in dalam Instagram anda.  Modul update ini sangat bersesuaian bagi mereka yang tidak ada masa yang banyak untuk uruskan akaun Instagram mereka

Modul #15
Post Berjadual

Jika anda seorang yang tidak ada masa, dan jarang masuk ke dalam Instagram, tetapi mahu akaun anda kelihatan kekal hidup serta menarik minat bakal pengunjung, modul ini KHAS untuk anda, saya tunjukkan bagaimana nak jadulkan post anda, cuma ambil masa kurang dari 1 jam, anda boleh jadualkan post cukup untuk sebulan. Dan yang menariknya anda boleh upload gambar menggunakan Laptop / PC. Tak perlu nak hadap screen HP kecik-kecik tu.

Modul #16
Instagram Ads

Masih lagi baru diperkenalkan di Malaysia. Saya akan tunjukkan pada anda bagaimana untuk anda boleh lakukan atau setup sendiri Instagram Ads dan yang mana yang berkesan.  Dan bagaimana untuk anda maximumkan penggunakan Instagram Ads dalam mengembangkan bisnes anda dalam IG.

Modul #17
BONUS : GANDAKAN DUIT DI IG

Saya nak dedahkan 4 cara bagaimana anda boleh gandakan sama ada keuntungan anda dalam Instagram sehingga jadi berganda-ganda, dan sekiranya anda tidak ada produk untuk dijual, bagaimana anda boleh buat duit dalam Instagram cara mudah sekurang-kurangnya RM1,000 sebulan.

* ada salah seorang client saya berjaya hasilkan RM30k sebulan dengan TEKNIK NO 2 dalam modul ni.

Modul #18
BONUS : ROAD MAP

Dah selesai tonton 17 modul, jika anda masih lagi tak tahu bagaimana nak mula, apa patut buat dulu, apa flow yang patut buat, mana dulu kena ikut.. nah.. saya sertakan 7 langkah mudah yang saya sendiri lakukan untuk setiap akaun Instagram saya..

Dan yang bestnya, anda cuma perlukan masa tak sampai 2 jam untuk buat 7 langkah ni, seterusnya adna boleh rehat selaam sebulan, tunggu order masuk je.. masuk IG pun sekali sekala…

Sila klik di sini untuk dapatkan panduan ini sebelum harga semakin naik.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s