Apakah Jutawan Apps?

Jutawan App13

Assalamualaikum, salam negaraku Malaysia.

Entry kali ini saya akan memberi pendedahan berkenaan sebuah aplikasi Android iaitu Jutawan Apps.

Aplikasi Jutawan Apps ini umpama Facebook, ianya boleh digunakan sebagai alat untuk mempromosikan

1) Aplikasi ini sendiri

2) Bisnes-bisnes yang lain.

Sangat mudah digunakan, hanya tetapkan setting dalam J Apps dan tekan start untuk apps ni run sendiri. Kita boleh tengok Log Aktiviti samada aplikasi ni buat kerja atau ada masalah lain. Jika tiada masalah pada setting (ebook panduan di sediakan), apps ni akan run setiap hari 24/7. Syiok bukan?

134

Apps ni amat sesuai kepada para pencari duit sampingan yang mempunyai kekangan masa macam saya ni 🙂

Apps ni akan run automatic seperti robot dan akan terus menghantar emel promosi kepada alamat emel yang terdapat dalam database emel Malaysia.

Tiada sebarang jaminan kita akan dapat bayaran hasil daripada apps ni run sendiri, ianya bergantung kepada nasib dan rezeki, jika penerima emel tu tertarik dengan iklan kita dan membeli apps ni, maka adalah jualan, dan seterusnya kita akan dapat komisyen.

Komisyen untuk 1 jualan ialah RM200. Ini adalah komisyen jualan yang paling tinggi setakat ini yang pernah saya lihat. Biasa kalau kita jual tudung yang beli kat Vietnam tu, may be kita dapat la keuntungan atau komisyen dalam RM10 atau RM20. Tak gitu?

567

Cumanya bagi saya sendiri, saya tak bergantung harap kepada robot pada apps ni, saya run kedua-dua cara automatik dan juga manual maksudnya, saya sendiri promosikan kelebihan apps ni kepada ahli keluarga, officemate dan kawan-kawan alam maya macam kat Messenger, Telegram, Wechat, KakaoTalk dan WhatsApp. Saya gunakan apps ni juga dan tekan butang ‘share’.

Ada satu lagi function dia yang amat powerful iaitu Robot Contact. Robot ini akan mencari 50 contact setiap kali kita tekan ‘Teruskan’. Selepas apps berjaya carikan kita nombor telefon prospek baru, robot ini automatik masukkan dalam Contacts handphone kita dengan nama Kenalan JA 1, Kenalan JA 2. Kenalan JA 10 dan seterusnya. Power bukan!

Selain itu kita juga boleh mempromosikan iklan produk kita sendiri contohnya saya iklankan simkad Tone Excel.

10

Macam biasa robot akan bekerja untuk kita dan tolong promosikan bisnes kita. Kalau kita ada bisnes yang produk dia bagus, banyak manfaatnya, tak salah kalau kita berkongsi, ye dak?

Oh ya lupa pula nak ceritakan mengenai pendapatan. Okay dalam apps ni ada menu pendapatan dimana kita boleh tengok komisyen kita dan bayaran yang telah dibuat oleh admin.

Mana nak register affiliate ?

Klik sini http://www.jutawanapp.com

Jaminan wang dikembalikan jika tidak mendapat apa-apa selepas 60 hari. Sila simpan resit dan email admin selepas pembayaran.

GROUP SUPPORT WASAP DISEDIAKAN SELEPAS ANDA GRAB

Yang menulis artikel ini,

Hawa Hussin

16 Julai 2017

Ipoh, Perak.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s